torstai 12. marraskuuta 2015

Keikkailu

Olemme päässeet esiintymään monille eri ihmisille tämän reissun aikana. Vanhuksille, lapsille, businespomoille ja opiskelijoille.

Jo kolmantena päivänä oli ensimmäinen keikkamme. Esitimme Kansantanssia Vanhusten juhlissa. Meidän kohtaaminen  oli niin mielyttävä! Saimme väliaploodit, naurua ja hämmästelyä. Suursuosikki oli tanssin lopussa oleva nosto, josta tyypit huudahtivat "oooooh!" ja alkoivat taputtamaan innoissaan. Hulluinta oli vielä se että esityksen jälkeen he huusivat encorea josta menimme ihan hämilleen.


Esityksemme jälkeen saimme nauttia Japanilaisesta harppu bändistä ja Menevästä perinteisestä "soran soran" tanssista, johon hypättiin jopa mukaan loppu puolella

Seuraavat kansantanssi esitykset olivat myös vanhuksille eri vanhainkodeissa ja tapahtumissa. Molemmissa reaktiot olivat mahtavia ja ihmiset ihania. Tulee vain lämmin mieli kun muistelee.
Meille opetettiin myös japanilaista tanssia johon kuului viuhkat ja rauhalliset liikkeet.
Sitten oli aika esiintyä lapsille. Olimme valmistaneet pienen tanssiteatteri shown Päivänsäteestä ja Menninkäisestä, jossa muusikot soittivat Ukulelea ja lauloivat ja tanssijat olivat yllämainitut hahmot.
Olimme menossa pelkästään treenaamaan läpimenoa lastentarhaan, kun huomasimme huoneen olevan täynnä pikku lapsia, n. 1-3 vuotiaita. He pyysivät että saavatko katsoa ja sanoimme tietysti tottakai! Emme kuitenkaan osanneet arvata mikä odotti. Nimittäin jo heti Päivänsäteen luolasta ulostulon aikana alkoi joukko lapsia itkemään. Suurin osa kyllä nautti esityksestä ja tuijottivat hahmoja ja muusikoita, mutta koko esityksen ajan piti lohdutella muutamia. Varsinkin Menninkäisen ilmestyttyä jouduttiin kantamaan kourallinen lapsia pois. Tilanne oli kylläkin erittäin huvittavaa ja hoitajat vain naureskelivat reaktioille. Jälkeenpäin saimme paljon ylävitosia ja pari haliakin.
Itse pääesityksessä, eli kun katsomossa oli 5-7 vuotiaita, oli tunnelma eri. Yleisössä supistiin kommentetteja ja leikkisästi kiljuttiin jos Menninkäinen lähestyi. He vaikuttivat nauttivan. Esityksen jälkeen he lauloivat meille ja kysyivät pidetäänkö me tiikereistä. Vastasimme tietysti kyllä.
Viimeisimmät esityksemme ovat sitten ollut konferensseissa. Ensin oli puhujina Suomalaiset terveysalan ammattilaiset ja toisena Japanilaiset opiskelijat. Ammattilaisille Esitimme Kansantanssia ja opiskelijoille yllätys muumi numeron, joka on taiteellinen tanssiteos. Yleisön reaktio oli teokseen erilainen.

Siinä oli nyt ainakin nämä esiintymiskokemukset täältä Japanista. Ollaan tykätty paljon!

❤️ Japanijengi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti